Welkom

Boscafé Het Rimpelt,

Een heerlijke eet- en drinkgelegenheid, gelegen in Afferden. Omgeven door enkel natuur, maakt deze locatie uniek in zijn soort. De ideale plek om er lekker even uit te zijn en te genieten van het mooie uitzicht onder het genot van een drankje en hapje.

Kerstbrunch

Wij hebben onze kerstbrunch alweer voor jullie samengesteld,
wees er snel bij en reserveer, om teleurstellingen te voorkomen.

Boscafé & Mind Mystery

Vandaag genoten bij Mind Mystery? Dan kunnen jullie nog extra genieten van een 3-gangen menu, voor slechts €25,- ! (Alleen geldig bij het tonen van uw toegangsbewijs van Mind Mystery en op dezelfde dag).

Wij bieden u een heerlijke lunch, een à la carte menu en ons wel bekende Bourgondisch Tapas 5-gangen menu aan. Ook voor onze speciale bierkaart en Twistea theesoorten bent u bij ons op het juiste adres. Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor onze geliefde feesten en partijen. Huwelijken, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen etc. zijn voor ons geen probleem. Gezien de rustige omgeving is deze locatie ook passend voor bijvoorbeeld een koffietafel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze deuren staan 7 dagen per week voor u open, echter hebben wij van 1 Oktober t/m 1 April elke dinsdag een rustdag en dus de gehele dag gesloten. Wij sluiten pas zodra onze laatste gast met volle tevredenheid ons restaurant heeft verlaten. Onze keuken is tot 21:00 uur geopend, tevens houden wij graag rekening met alle wensen van onze gasten en uiteraard ook met de allergenen. Op onze website vindt u informatie over de mogelijkheden bij het Boscafé en kunt u alvast spieken naar onze uitgebreide kaart.

Wij zien u graag, bij ons in het Boscafé.

Sven Nyqvist, Wouter Hoeijmakers en ons geweldig Boscafé-team!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om tijdig te reserveren. 0485-531400.