Welkom bij Boscafe 't Rimpelt

Boscafé het Rimpelt!

Een heerlijke eet- en drinkgelegenheid, gelegen in Afferden. Omgeven door enkel natuur, maakt deze locatie uniek in zijn soort. De ideale plek om er lekker even uit te zijn en te genieten van het mooie uitzicht onder het genot van een drankje en hapje.

Wij hebben heerlijke lunchgerechten, een à la carte menu, Sharing Dinner, High Beer, High Wine & High Tea. Ook voor onze speciale bier- en borrelkaart bent u bij ons op het juiste adres. Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor onze geliefde feesten en partijen. Huwelijken, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen etc. zijn voor ons geen probleem. Gezien de rustige omgeving is deze locatie ook passend voor bijvoorbeeld een koffietafel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij zien je graag, bij ons in het Boscafé.

Sven Nyqvist, Wouter Hoeijmakers

en ons geweldig Boscafé-team!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om tijdig te reserveren.

> 0485531400 Afferden (of 0773970334 Horst)

> info@boscafehetrimpelt.nl

 

Tom, ons Boscafé Maatje

‘De Tommiewrap’, ter nagedachtenis aan ons Boscafé maatje.  

Zoals afgesproken in ons laatste mooiste gesprek doneren we geen 1,- naar KWF Kankerbestrijding, want dat mocht wel wat minder van Tommie, dus dan 0.90 cent per verkochte wrap.

De Tommiewrap blijft voor altijd op onze kaart en de 0,90ct donatie per verkochte wrap blijven we ook voor altijd doen. Ps het liefst zouden we meer doen maar dan krijgen we gedonder van boven.

Guus, onze allemansvriend, collega en kok.

‘Guus Goulashsoep’, onze goulashsoep ter nagedachtenis aan onze allemansvriend, collega en kok.  

'

GEDRAAG OW'