Welkom bij Boscafé het Rimpelt!

Een heerlijke eet- en drinkgelegenheid, gelegen in Afferden. Omgeven door enkel natuur, maakt deze locatie uniek in zijn soort. De ideale plek om er lekker even uit te zijn en te genieten van het mooie uitzicht onder het genot van een drankje en hapje.

Wij bieden u heerlijke lunchgerechten, een à la carte menu, Sharing Dinner, High Beer, High Wine & High Tea. Ook voor onze speciale bier- en borrelkaart, cocktails en theesoorten bent u bij ons op het juiste adres. Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor onze geliefde feesten en partijen. Huwelijken, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen etc. zijn voor ons geen probleem. Gezien de rustige omgeving is deze locatie ook passend voor bijvoorbeeld een koffietafel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij zien u graag, bij ons in het Boscafé.

Sven Nyqvist, Wouter Hoeijmakers

en ons geweldig Boscafé-team!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om tijdig te reserveren.

> 0773970334
> info@boscafehetmaasdal.nl
> info@boscafehetrimpelt.nl

 

Kerst bij het Boscafé!

Onderstaand onze beide menu's voor de kerstdagen!

Scroll voorbij de kerstflyer van de brunch voor de middagen, om de flyer van ons Sharing Dinner kerstmenu voor in de avond te zien!

 

Gezellig brunchen op eerste en tweede kerstdag?

's Avonds Sharing Dinner op eerste of tweede kerstdag?

Wij bieden u een heerlijke lunch, een à la carte menu, Sharing Dinner, High Wine, High Beer & High Tea aan. Ook voor onze speciale bierkaart en theesoorten bent u bij ons op het juiste adres. Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor onze geliefde feesten en partijen. Huwelijken, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen etc. zijn voor ons geen probleem. Gezien de rustige omgeving is deze locatie ook passend voor bijvoorbeeld een koffietafel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze deuren staan iedere woensdag t/m zondag vanaf 11:00 uur voor u open.

Wij sluiten pas zodra onze laatste gast met volle tevredenheid ons restaurant heeft verlaten. Onze keuken is tot 21:00 uur geopend, tevens houden wij graag rekening met alle wensen van onze gasten en uiteraard ook met de allergenen. Op onze website vindt u informatie over de mogelijkheden bij het Boscafé en onze uitgebreide menukaart.

Wij zien u graag, bij ons in het Boscafé.

Sven Nyqvist, Wouter Hoeijmakers
en ons geweldig Boscafé-team!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om tijdig te reserveren.

> 0485-531400
> info@boscafehetmaasdal.nl
> info@boscafehetrimpelt.nl