Welkom bij Boscafé het Rimpelt!

Een heerlijke eet- en drinkgelegenheid, gelegen in Afferden. Omgeven door enkel natuur, maakt deze locatie uniek in zijn soort. De ideale plek om er lekker even uit te zijn en te genieten van het mooie uitzicht onder het genot van een drankje en hapje.

Wij bieden u heerlijke lunchgerechten, een à la carte menu, Sharing Dinner, High Beer, High Wine & High Tea. Ook voor onze speciale bier- en borrelkaart, boscocktails en theesoorten bent u bij ons op het juiste adres. Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor onze geliefde feesten en partijen. Huwelijken, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen etc. zijn voor ons geen probleem. Gezien de rustige omgeving is deze locatie ook passend voor bijvoorbeeld een koffietafel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij zien u graag, bij ons in het Boscafé.

Sven Nyqvist, Wouter Hoeijmakers

en ons geweldig Boscafé-team!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om tijdig te reserveren.

> 0485531400 Afferden (of 0773970334 Horst)
> info@boscafehetmaasdal.nl
> info@boscafehetrimpelt.nl

 

E-chopperen in de Maasduinen!

 

Stap bij ons Boscafé het Rimpelt in Afferden op je E-chopper en ontdek op een leuke en stoere manier de regio rondom Afferden en verken Nationaal Park De Maasduinen. Doordat de E-chopper elektrisch is aangedreven tour je geruisloos langs de mooiste plekjes in dit natuurgebied. Indien je E-chopper gaat rijden in Afferden krijg je een route mee waardoor je de mooiste plekjes in de regio te zien krijgt. Ideaal toch?

Voor of na het chopperen zin in een hapje of een drankje? Bekijk onze à la carte, Sharing Dinner of dranken- en borrelkaart!

E-chopper huren?
Boek eenvoudig een losse tour, of eventueel een arrangement inclusief high tea, high wine of high beer of zelfs met traditioneel midgetgolfen online via e-chopperhuren.nl

Let wel op, vanaf 01-01-2023 moet er een helm op! Deze hebben wij inclusief een haarnetje klaarliggen voor jullie!