Nieuwtjes

Boscafé Het Maasdal organiseert graag activiteiten rondom de feestdagen en gericht op de seizoenen. Houd onze website dus goed in de gaten voor nieuws, evenementen en acties.

Ons nieuwe concept; Sharing Dinner!

We mogen weer open!

Lekkkkkkkker 1 juni 12:00 uur mogen we open en alles is al klaar voor onze lieve gasten. Bam! Zin in! Wij springen een gat in de lucht...

Alleen Telefonisch reserveren:
077-3970334

❤❤❤

Tommie Wrap

Fifty Shades of Boscafe

Valentijn bij het Boscafe

Kerstbrunch 2016

Profielfoto wijziging op Social MediaSven Nyqvist


Wouter Hoeijmakers


Jelle Janssen
 

"Je kunt zwijgen of je kunt in actie komen". Wij als Boscafe team komen in actie door allemaal een bedrag te doneren en wijzigen ons profielfoto ten behoeve van de naamsbekendheid van de stichting Free a Girl!

Kom ook in actie en doneer. Voor meer info click op de link ....

http://www.freeagirl.nl/loc…/restaurants/boscafe-het-maasdal

Lock me Up - Free a Girl

Een speciale campagne, voor Lock me Up - Free a Girl, waar wij heel graag een steentje aan willen bijdragen, met het Boscafé. We hebben ons meteen hier voor aangemeld en hopen samen met jullie een groot bedrag te kunnen ophalen. Lees de flyer aandachtig door en houdt onze website, facebook en media goed in de gaten... Be a part of it!

Lock me Up - Free a Girl

Binnen enkele maanden, bij ons in het Boscafé, een grootse campagne voor Lock me Up - Free a Girl.... Houdt onze facebook en website in de gaten voor verdere informatie.

01.11.2013

Beste familie, vrienden, kennissen, collega's, klanten en gasten!
Eindelijk is het dan zo ver...
Vol vertrouwen en met wederzijdse vreugde willen wij graag jullie allen bekend maken dat Wouter Hoeijmakers en Sven Nyqvist het reeds goedlop...ende Boscafe te Horst per 01-11-2013 gaan overnemen van Petra Siebers. Wij zullen de heerlijke bestaande lunch, het à la carte menu en op zondag het Bourgondisch buffet blijven hanteren. Uiteraard zullen wij de geliefde feesten en partijen ook blijven verzorgen en in de nabije toekomst hier tevens een compleet nieuw concept aan toevoegen....... Kom snel eens kijken en geniet van het mooie natuurgebied om te wandelen of te fietsen, het panorama uitzicht, het heerlijke eten, de speciale drankjes en de fijne sfeer.
'Like' direct onze Facebook pagina "Boscafé Het Maasdal" om op de hoogte gehouden te worden van ons komende nieuwe concept, ons reeds bestaande heerlijke assortiment, onze speciale bier- en wijnsoorten, kennis te maken met ons team en mee te doen met onze speciale acties en de daarbij behorende leuke prijzen. Bij iedere 100 'likes' verloten wij een heerlijke fles Boswandeling!!
Groetjes en tot ziens in het bos!
Sven Nyqvist, Wouter Hoeijmakers en het Bos-team,